مـراسـم روز درخـتکاری در مزرعه پـژوهشی  مرکز تحقیقات گیاهان دارویی واقع  در محـمدآباد برگزار شد...

۱۶ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۴:۲۱ کد : ۵۴۷۹ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۵۸۱

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه؛ همزمان با فرا رسیدن ۱۵ اسفند، هفته منابع طبیعی و روز درختکاری مراسم کاشت درخت با  حضور معاون محترم تحقیقات وفناوری، حجت الاسلام والمسلمین عیسی باقری معاون محترم دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، کارکنان گرانقدر و جـمعی از دانشجویان عزیز دانشگاه با هدف توسعه فضای سبز و ترویج فرهنگ درختکاری در مزرعه پـژوهشی  مرکز تحقیقات گیاهان دارویی واقع  در محـمدآباد برگزار شد.

گفتنی است در این مراسم درختان مثمر و نهال های مناسب با شرایط منطقه در مزرعه پـژوهشـی دانشگاه کاشته شد.

*درخت مثمر فقط درختان میوه نیستند، مثلا درخت حنا نیز نوعی درخت مثمر محسوب میشود چرا که ثمره آن گیاهی دارویی است، این نوع درختان در فضای سبز شهری کاربرد زیادی ندارند چرا که باید برای مراقبت و نظافت آن برنامه ی مدونی داشت.

نظر شما :